De sjaal


Gekleurde wangen, stralende ogen, een lach die verraadt hoe mooi je je voelt. Deze versierpoging is meer dan geslaagd. Hoe eenvoudig kan het toch zijn om jou je in je kracht te laten staan? Alles wat er nodig is, is Amor en haar liefde voor de sjaal.

Een sjaal is nooit zo maar een sjaal. Zeker niet bij Amor Collections. Het is de kers op de taart die je outfit compleet maakt. Met een kundige afwerking, pakkende prints en hemelse kleuren is dat allesbepalende stukje stof dat jouw zelfverzekerdheid naar voren brengt.

Maar het mooiste nog? Elke sjaal heeft een verhaal. Het is zo dat we bij Amor Collections een volledige boekenplank met deze verhalen kunnen vullen. Met designs en prints die worden geïnspireerd door kunst, maatschappij, natuur en geschiedenis, beginnen deze verhalen al in de ontwerpfase. Het zijn echter mensenhanden die de verhalen verder schrijven. Al onze sjaals in de collectie worden namelijk in India op maatschappelijk verantwoorde wijze gemaakt.

Eerlijk omgaan met mens, natuur en onze bedrijfsvoering. Dat houdt in:

  • Eerlijke prijzen voor de fabrieken waar onze sjaals door kundige handen worden gemaakt
  • Duurzame grondstoffen, waarbij dierenwelzijn voorop staat
  • Een nieuwe bestemming voor de stoffen van sjaals uit oude collecties
  • Een verhouding tussen prijs en kwaliteit waar iedereen achter kan staan, zodat jij de waarde van de sjaals begrijpt

Zo wordt elke sjaal in onze collectie met volledige bezieling gecreëerd. Het is het begin van het verhaal, dat pas echt van start gaat bij jou. Dat moment van die versierpoging die hopelijk tot een gelukkig samenzijn leidt. Als jij maar lacht, straalt en in je kracht staat: dat is waar het om draait.

sjaal
sjaal