Skip to content
Menu
Menu
Menu

✓ Gratis bezorging vanaf €50

✓ Handgemaakt sjaals

✓ 100% natuurlijke materialen

✓ Fair Trade

Jouw sjaal met een verhaal

Met een duurzame sjaal met een verhaal voel je je fantastisch. Gekleurde wangen, stralende ogen, een lach die verraadt hoe mooi je je voelt. Deze versierpoging is meer dan geslaagd. Hoe eenvoudig kan het toch zijn om jou je in je kracht te laten staan? Alles wat er nodig is, is een prachtige sjaal van Amor Collections.

Maak je outfit compleet met een sjaal met een verhaal

Een sjaal is nooit zomaar een sjaal. Zeker niet bij Amor Collections, waar je een duurzame sjaal met een verhaal koopt. Het is de kers op de taart die je outfit compleet maakt. Met een kundige afwerking, pakkende prints en hemelse kleuren is een prachtige duurzame sjaal van Amor Collections dat allesbepalende stukje stof dat jouw zelfverzekerdheid naar voren brengt.

Schitterende prints met een bijzondere achtergrond

Elke sjaal heeft een verhaal. Bij Amor Collections kunnen we een volledige boekenplank met deze verhalen vullen. Met designs en prints die worden geïnspireerd op kunst, maatschappij, natuur en geschiedenis beginnen deze verhalen al in de ontwerpfase te ontstaan. Het zijn echter mensenhanden die de verhalen verder schrijven. Alle duurzame sjaals in onze collectie worden namelijk in India op maatschappelijk verantwoorde wijze gemaakt.

Over deze sjaal is nagedacht

Bij het vervaardigen van onze sjaals met een verhaal wordt er nagedacht over diverse zaken. Zo wordt er eerlijk omgegaan met mens en natuur. Dat houdt in dat:

  • Er eerlijke prijzen verdiend worden door de fabrieken, waar onze sjaals door kundige handen worden gemaakt
  • Er gebruik wordt gemaakt van duurzame grondstoffen bij het vervaardigen van een sjaal, waarbij dierenwelzijn voorop staat
  • Er een nieuwe bestemming voor de stoffen van sjaals uit oude collecties gezocht wordt
  • Er een verhouding tussen prijs en kwaliteit ontstaat waar iedereen achter kan staan.

Ervaar de bijzondere sjaals van deze specialist
Elke sjaal in onze collectie wordt met volledige bezieling gecreëerd. Het is het begin van je sjaal met een verhaal, dat pas echt van start gaat bij jou. Dat moment van die versierpoging die hopelijk tot een gelukkig samenzijn leidt. Als jij maar lacht, straalt en in je kracht staat: dat is waar het om draait. Dat wil jij toch ook ervaren? Bestel daarom een duurzame sjaal met een verhaal in onze webshop. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)73 6565140 of +31 (0)6 55 89 33 47.