Skip to content
Menu
Menu
Menu

✓ Gratis bezorging vanaf €50

✓ Handgemaakt sjaals

✓ 100% natuurlijke materialen

✓ Fair Trade

Een mooie sjaal in de vorm van een driehoek

Ben je op zoek naar een sjaal die je in de vorm van een driehoek kunt dragen? Dan ben je bij Amor Collections op de juiste plaats. Veel van onze sjaals kunnen op verschillende manieren gedragen worden, dus ook in de vorm van een driehoek. Natuurlijk verkopen wij daarnaast ook sjaals die er speciaal voor gemaakt zijn om op die manier gedragen te worden. Bekijk onze volledige collectie

Een sjaal die je in een driehoek kunt dragen voor ieder seizoen

Een driehoek sjaal kan zowel in de zomer als in de winter gedragen worden. Het is maar net van welk materiaal de sjaal gemaakt is. Zo is een viscose sjaal bijvoorbeeld ideaal voor in de zomer, terwijl een wollen sjaal juist weer beter geschikt is voor koude winterdagen. Voor de kwaliteit van de sjaal maakt het echter niet uit welke sjaal je uitkiest. Al onze sjaals worden namelijk op vakkundige wijze geproduceerd door ervaren weefsters in India die een eerlijk loon voor hun werkzaamheden ontvangen. Doordat wij bovendien de productie en import zelf beheren kunnen wij een hoge kwaliteit sjaal garanderen. Hiervoor betaal je bij ons niet extra, want doordat wij geen tussenpersoon in dienst hebben, besparen we op de kosten die daarmee samenhangen.

Bestel een sjaal die perfect bij je outfit past

Welke van onze schitterende handgemaakte sjaals ga jij bestellen? Een driehoek sjaal is zeker een goede optie, want deze past bij elke outfit. Kies uit de verschillende kleuren en vind zeker een sjaal die bij jouw past. Wil je meer weten over de vele verschillende sjaals die je bij ons online bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)73 6565140 of +31 (0)6 55 89 33 47.