Skip to content
Menu
Menu
Menu

✓ Gratis bezorging vanaf €50

✓ Handgemaakt sjaals

✓ 100% natuurlijke materialen

✓ Fair Trade

Het ontstaan van Amor Collections


“Indiase schoonheid in een sjaal“

Een levensverhaal. Een verhaal van liefde, waarheid en moed. Een verhaal dat verder gaat dan stof en ontwerp. Een verhaal over mensen.

Nederland: een klein landje in Europa, doch een land met grote verhalen. Het is het land waar Amor Collections in 2004 startte nadat de oprichtster de wereld over reisde en de liefde van haar leven ontmoette. Na op grootste plekken als Mumbai, Dubai en Koeweit te hebben gewoond, eindigde ze plots in een klein Nederlands dorpje genaamd Vught.

Maar haar ambities bleven borrelen en haar eigen land bleef haar roepen. India, in al haar schoonheid en veelzijdigheid, smeekte om aandacht. Het was dan ook een Indiase vriendin die het idee gaf om prachtige sjaals te gebruiken om haar oude thuisland te verbinden met haar nieuwe thuis. Immers, als er ergens een plek op deze aarde is waar men alles weet over mooie kwaliteit stoffen en unieke ontwerpen, dan is het India wel.

Sinds onze lancering hebben we altijd verfijnd handwerk gecombineerd met natuurlijke materialen en unieke, stoere designs. Dit past in onze ogen perfect bij de zelfverzekerde vrouw die weet hoe ze haar look moet afmaken.

Amor Collections gelooft bovendien in eerlijkheid. Niet alleen door eerlijke prijzen voor de producten te rekenen, maar ook door eerlijk te handelen met onze contacten in India. Al onze partners in India werken onder eerlijke omstandigheden aan de mooiste producten die je maar kunt wensen.

Amor Collections – Embrace your story