Skip to content
Menu
Menu
Menu

✓ Gratis bezorging vanaf €50

✓ Handgemaakt sjaals

✓ 100% natuurlijke materialen

✓ Fair Trade

Exclusieve sjaals

Ben je op zoek naar luxe en exclusieve sjaals met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan bestel je deze het best bij Amor Collections. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige sjaals die met de hand gemaakt worden door ervaren weefsters. Hierdoor is elke sjaal uniek en koop je zeker een exclusieve sjaal. Bekijk onze exclusieve dames sjaals

Populaire exclusieve sjaals:

Bekijk onze exclusieve heren sjaals

Exclusieve sjaals met een hoog draagcomfort voor een gunstige prijs

Hul jezelf in luxe met de exclusieve sjaals van Amor Collections. Ze zijn gemaakt van de mooiste stoffen van de beste kwaliteit en hebben een hoog draagcomfort. Je vindt bij ons sjaals van diverse luxe materialen als cashmere en zijde. Het mooiste is daarbij nog dat, hoewel onze sjaals exclusief zijn, onze prijzen dit niet weerspiegelen. Doordat wij de import uit India en productie van de sjaals in eigen beheer hebben, sparen we de kosten van een tussenpersoon uit. Op die manier kunnen we zelfs een eerlijk loon aan de weefsters betalen zonder dat jij daar extra voor betaalt. Bovendien houden we zo de kwaliteit van onze exclusieve sjaals nauwlettend in de gaten.

Zoek hier naar luxe sjaals voor dames en heren

Zowel dames als heren slagen in onze webshop gemakkelijk voor een prachtige sjaal die aan alle wensen voldoet. Je hebt bij ons namelijk een ruime keus uit diverse unieke sjaals gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen. Bestel je je sjaal nu, dan heb je deze al binnen twee à drie werkdagen in huis. Heb je vragen over onze exclusieve sjaals? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)73 6565140 of +31 (0)6 55 89 33 47.